sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Syntynyt julkkikseksi:D

Olen esiintynyt Aamulehdessä viime joulukuussa Itsenäisyyspäivän alla booliraadissa, josta sain sitten kuulla aika paljon. Laitan tähän linkin, jos on joku on kiinnostunut näkemään juttuni : http://www.aamulehti.fi/teema/ruoka/no-nyt-loytyi-mummon-viinimarjamehulle-kayttoa-katso-boolireseptit/118327 .

Olen esiintynyt myös tv:ssä vuonna 2007 ihan kilpailijana. Sitten olen ollut mukana parissa sarjassa tv:ssä. En mitenkään pyri esille, mutta onhan se kiva päästä tekemään jotain poikkeavaa, kun siihen tulee tilaisuus. Huomenna aion mennä hiusmalli-tilaisuuteen, josko vaikka pääsisin mukaan siihen. Olisin valmis kokeilemaan, että miten muut näkee hiukseni ja miten niistä saisi tyylikkäät. Toivottavasti ne ei ehdota, että värjätään pinkiksi ja sitten leikataan ihan lyhyeksi, sitten voisi olla, että en lähtisi leikkiin mukaan.

Pakko hehkuttaa jo etukäteen ensi kuussa tulevia Euroviisuja ja sitä meidän ehdokasta eli Waldo`s Peoplea, koska heidän takana on ne kaksi tulitaiteilijaa. Toinen niistä on veljeni luokkakavereita ja jo hänen takiansa aion ne kisat katsoa ja jännätä miten käy. Toivotan suuresti onnea kisoihin ja se biisi on ainakin menevä renkutus, joka jää hyvin mieleen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti