sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevät on täällä!


Alkuvuoden tapahtumat on nyt mennyttä ja on aika katsoa eteenpäin! :)

Olin tänään 2 tuntia parvekkeella, koska siinä on lasit ja aurinko oikein porottaa síihen. Huomenna ajattelin siivota vaatekaappini, jotta talvivaatteet voi laittaa sinne perälle ja ottaa esiin ne kevät-/kesävaatteet. Minulta löytyy sieltä myös kassi, jossa on vanhoja vaatteita, jotka aion viedä UFF:iin. En ole ostanut uusia vaatteita 4 kuukauteen eli olen periaatteessa ruokkinut lamaa. Onneksi saan käyttöön "uudet" vaatteet nyt, niin ei ehkä edes kaipaa uusia vaatteita oikeasti. Toivottavasti saan myös serkkultani uusia vaatteita, koska hän aikoo kohta siivota vaatekaappinsa.


Pääsiäisenä on hyvin aikaa surffailla ja suosittelen käymään tällä sivulla, koska tämä ilmastonmuutos kannattaa muistaa, vaikka onkin talouskriisi päällä.


http://www.tampereenkaupunki.net/ekotallaaja/peli/index.html Kuinka iso sinun ekologinen jalanjälkesi ja voisitko jotenkin pienentää sitä!




Siinä minä nautin auringon paisteesta parvekkeella. Kohta naamani alkaa varmaan tulemaan pisamia, koska niitä on jonkun verran aina kesällä kasvoissani.

Jos jossain kirjakaupassa tulee vastaan kirja "Lumoavat lahjapaketit", laittaa kommenttia minulle, koska haluaisin ostaa sen kirjan kaverilleni, mutta sitä ei tahdo mistään enää löytyä. Itselläni se on lainassa kirjastosta, jossa siihen törmäsin.



Huivi Jackpot
Musta t-paita Esprit

Jos alkaisin kohta katsomaan, että kuka tanssii itsensä tuomareitten ja katsojien sydämiin sarjassa "Tanssii Tähtien Kanssa". Toivon, että tänään on sitten Sadun vuoro lähteä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti