tiistai 21. huhtikuuta 2009

Näin eilen ensimmäiset kevään elonmerkit, kun töistä pois mentäessä näin sitruunaperhosen ja pieniä leskenlehtiä ojassa. Luonto on siis vihdoin kumminkin jo herännyt talviunesta ja se alkaa näkymään pienin merkin meillekin.

Kävin siis sunnuntaina siellä peräkontti-kirpputorilla, jossa oli väkeä kiitettävästi. Kävin siellä äidin kanssa ja tapasin siellä vanhan työkaverinikin. Eilen kävin koululla moikkaamassa vanhoja koulukavereita ja heistä yksi oli siellä käynyt ja löytänyt sieltä halvalla Crocksit. Muutenkin oli todella ihana tavata vanhoja kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Kumminkin tuntui sieltä, että nyt on tämä elämä ja ei pystynyt keskittymään siihen yhtään. Töissä on vielä vähän ruuhkaa, mutta pikkuhiljaa hiljenee sielläkin. Näin tänään sellaisen 8 kk:n ikäisen pojan ja 1v2kk ikäisen pojan. Toinen nukkui ja toinen jaksoi hiukan katsella ympärilleen. Suloisia tapauksia molemmat :)

Karkkilakko pitää ja seuraava koetinkivi on lasten synttärit lauantaina, mutta uskon pärjääväni siellä loistavasti. Syön muuta makeaa, niin ei tee mieli karkkia enää. Onneksi on luvattu jopa +17 astetta, joten saa laittaa hiukan kevyemmät juhlavaatteet päällensä. Sitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti