torstai 21. toukokuuta 2009

Kiire

Se on ollut vallitseva tunne ja siksi tämäkin pito on jäänyt.

Karkkilakko pitää edelleen ja olen jopa harkinnut kokonaan sokerista luopumista. Siihen tulokseen olen tullut lukemalla sokeririippuvuudesta kertovaa kirjaa ja se on saanut miettimään oloani ja sitä, että voin tehdä sille paljon itsekin. Saattaa olla, että aloitan sen vasta kesän jälkeen, jotta jälkioireet eivät osuisi yhteen vuoden kuumimman ajankohdan kanssa.

Sitten olen käynyt työhaastattelussa ja alkanut listailla haaveitani. Maraton on minun haaveeni, mutta sen aika ei ole vielä. Ennen sitä on tarkoitus toteuttaa sellainen haaveeni, joka on ollut mielessä nyt jo puolen vuoden ajan melkein joka päivä. Haluan nyt todella haastaa itseni ja saada erään keskeneräisen asian pois elämästä ja nauttia sitten elämääni ilman, että mietin tätä asiaa usein. Onneksi tähän on suostunut pari tukihenkilöä ja heidän tukensa avulla saavuttaa päämääräni ja sitten yllättää kaikki. Enempää en tästä asiasta kerro tänne.

Ensi viikolla on sitten juhlia oikein olan takaa ja se on ihan kivaa vastapainoa tälle arkiselle elämälle. Toivotaan, että säät suosivat juhlijoita sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti